VIL DU BLI TILLITSVALGT?

VIL DU BLI TILLITSVALGT?

skranke 1

DET ER DØDSBRA!

Det er ingen tvil om at vi som studenter må ta ansvar i vår egen studiehverdag og da er det nettopp kult at du kan tenke deg å bli tillitsvalgt for din klasse. Det ligger mange goder ved å være tillitsvalgt, i tillegg som du får ansvar Universitetet setter pris på at du tar.

Vil du se mer om godene kan du gå inn her.

Og husk! Er det ditt første år? Da er det en ypperlig sjanse til å bli kjent med universitetet, og ikke minst mange nye folk. Du trenger ingen forkunnskaper, over hodet!

HVORDAN BLIR JEG TILLITSVALGT?

Som du kanskje er vandt med fra videregående må tillitsvalgte velges, og ved universitetet er det ingen unntak. Ved opprop velges en midlertidig tillitsvalgt. Denne personen er kun gjeldene fram til valget for permanent tillitsvalgt er gjort. Den personen som får flest stemmer blir valgt.

 

Er du interessert kan du få mer informasjon ved å fylle ut og sende inn dette skjemaet

 

HVEM MELDER JEG I FRA TIL?

I hovedsak gir du beskjed til den ansvarlige foreleseren under det planlagte valget, som kommer etter oppropet. Dette skal det bli lagt ut informasjon om på Fronter. Det betyr at du vil vite når valget finner sted. Når datoen offentliggjøres kan gi beskjed enten på mail eller ved starten av timen valget gjøres.

Hvis det skulle være utfordringer knyttet til valget, gi tillitsvalgtansvarlig i STA beskjed snarest! Det er ingen terskel for å snakke med han og han vil bistå med en gang.

 

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

skranke 1

HVA GJØR JEG OM JEG BLIR VALGT?

Om du blir valgt fordi andre stilte mot deg – eller fordi du var den eneste som stilte – har du påtatt deg selv et kjempeviktig ansvar. Vi i STA skal skolere deg og du vil så fort du har registrert deg på internett som tillitsvalgt for din klasse, få mail om kommende kurs og eventuelle møter.

Det kommer mer informasjon om registrering på nett, så stay tuned!

I tillegg er du anbefalt å ta en titt på tillitsvalgthåndboken som ligger ute på våre nettsider, under tillitsvalgte – viktige dokumenter – TVhåndbok20115-2016.

Du vil få hjelp til det du måtte trenger, så forkunnskap er bare et pluss.

 

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bokstav A mot himmel

 

 

NÅR VELGER MAN TILLITSVALGT?

Man skal velge tillitsvalgte på sensommeren, fristen er satt til 1. september!

Har du ikke valgt tillitsvalgt enda, gi beskjed til oss på sta@stastudent.no.

DETTE SKJØNTE JEG IKKE, KAN DU HJELPE MEG?

Det kan jeg! Du sender en mail til tillitsvalgtansvarlig på tillitsvalgt@stastudent.no. Svar vil komme fortløpende. Legg gjerne med telefonnummer, da kan vi ringes.

ER DU GIRA?

Selvfølgelig er du det! Vi i STA gleder oss til å samarbeide med deg og å se deg stemple UiA med dine tanker og ideer om en enda bedre studiehverdag.

No comments