Vant iPod i SP-valg-konkurranse

Vant iPod i SP-valg-konkurranse

Tekst/foto: Martin Grina

Studentparlamentsvalget er nå over og de nye representantene fra de ulike fakultetene er på plass. Under årets valg gjennomførte STA en konkurranse på Facebook, der den som fikk flest studenter til å stemme ved valget, vant en iPod Shuffle.

Ann Kristin Homeland er student på masterprogrammet i økonomi og administrasjon. Hun er selv engasjert i ulike studentaktiviteter og mener Studentparlamentsvalget er viktig.

– Studentparlamentet er jo studentenes øverste organ, og for at studentenes kampsaker skal bli hørt er vi avhengig av å ha noen som gjør noe med det,
sier hun.

Ann Kristin mener at flere bør bli engasjert i livet rundt studiene ved UiA og at studentene selv viser ansvar.
– Det er kjempepositivt at studentene stiller til valg til Studentparlamentet og jeg er glad for at noen tørr å vise ansvar, sier hun.

– Jeg håper at de som stilte til valg virkelig er oppriktig engasjert og kan utgjøre en forskjell i fremtiden,
legger hun til.

STA kom noe sent ut med promoteringen av årets SP-valg, men forsøkte hente seg godt inn igjen ved å bruke Facebook som aktiv kanal mot studentene.
– Jeg merket ikke så veldig til valgkampanjen i starten, men etterhvert så jeg bannere, fliers og valgaviser overalt. At STA brukte Facebook aktivt som markedsføringskanal var smart og gav nok mange stemmer, tror Ann Kristin.

Ann Kristin distribuerte lenker og informasjon på Facebook til sine medstudenter og venner for å få andre til å stemme ved SP-valget.
– Jeg føler ikke at jeg gjorde noe spesielt, men det jeg mener er viktig sprer jeg gladelig videre til andre.

Ann Kristin vant konkurransen om å få flest til å stemme ved årets SP-valg. STA gratulerer.

– At STA er ryggmargen i valgprosessen til SP-valget er utrolig viktig og bidrar til et godt valgresultat, avslutter Ann Kristin.

No comments