Studentradioen

Studentradioen

Studentradioen i Kristiansand gikk på lufta i 1989. Vi begynte med noen få timer i måneden, nå sender vi 7 timer ukentlig på FM-båndet. Vi har også egen nettradio som sender 24 /7. Kanalen sender på frekvens FM 98,6 i hele Kristiansands området.

Så da kan du for eksempel høre på studentradioen når du spiser frokost, trener på Spicheren eller når du skal ut på byen. Studentradioen har som mål å være en spennede aktør i din hverdag. 

Vi har en sendeflate med programmer for alle og enhver, og her er ingen programkonsepter for store eller for små. Har du et konsept, hjelper vi deg videre med å ferdigutvikle ideen og sette den ut til verks. Vi gir deg profesjonell kursing og en erfaring det vil bli verdt å ta med seg videre. Utstyret vi bruker er det samme som de bruker i noen av norges største radiokanaler. 

Hvis du ikke ønsker å jobbe foran mikrofonen, har vi også mange stillinger bak mikrofonene. Markeds avdelingen på huset, trenger alltid en hjelpende hånd, faktisk flere. Musikkavdelingen vår mottar ny musikk daglig og trenger ditt kritiske syn på om vi skal gi dem spilletid eller ikke. 

Hvis du er litt vågal og liker utfordringer, så kan vi i Studentradioen tilby deg en masse nye og spennende utfordringer… hele tiden.

Er du interessert i å jobbe hos oss?  Send oss en mail, adressen er post@studentradioen.no, ellers kan du alltid ringe oss på 45 66 79 97 eller ta turen oppom kontoret vårt på STA-bygget.  Titt gjerne innom hjemmesiden vår.

Som du forstår så er vi en aktivitet som bare vokser og vokser, men klarer det ikke uten din hjelp. Bli med på eventyret du også!  Med vennlig hilsen gjengen i studentradioen 

www.studentradioen.no

 

Would you like to work in the student’s own radio channel? You can have your own radio show if you wish or perhaps you prefer to work as a technician? We also need people to be reporters, In charge of the music and more. It doesn’t matter if you have any experience or not as you will be taught how to do the different things. Everybody are welcome! Sounds interesting? Then send a mail to post@studentradioen.no, call 456 67 997 or show up at Bygg 24 where Studentradioen are situated.

No comments