Studentparlamentsseminar 2012

Studentparlamentsseminar 2012

Mens vår kjære organisasjonskonsulent sitter med lua tredd nedover hodet på en bølgete overfart tilbake til nasjonen Noreg, tenker vi tilbake på årets studentparlamentsseminar med gode minner. For en gjeng! Helgen har vært tettpakket med et variert program. Vi var så heldige å få med oss leder av Norsk Studentorganisasjon (NSO) Kim Kantardjev, som blant annet holdt et engasjerende lynkurs tale- og debatteknikk og en utfyllende og informativ presentasjon av NSO og deres kampsaker. Se bilder fra helgen nederst i saken.

 

Studentparlamentsseminaret arrangeres årlig for de nylig innvalgte medlemmene i studentparlamentet (SP). Formålet med seminaret er å kurse SP-medlemmer samt gjennomføre årets første møte i studentparlamentet. En viktig start både for STA og studentdemokratiet. Viktig var også det sosiale båndet som ble knyttet. Det ble en skikkelig blåknute, i positiv forstand. Trenger vi si mer?

 

Både faglig og sosialt innhold har stått på helgens agenda. SP-medlemmene har fått en god innføring i bl.a. kvalitetssikringssystemet, Velferdstinget (VT), Studentsamskipnaden i Agder (SiA), og i de ulike undergruppene for hver av disse. I tillegg har det blitt holdt både gruppearbeid og noe mer spontane underholdende leker (ta titta-tei ta titta-tei…). SP har også fått lære seg forretningsorden og møteteknikk.

 

Helge Ødegård Hovland… Hva skulle vi gjort uten deg? Du ble kanskje ør i topplokket etter hvert av alle mulige musikkønsker, men dærsken – du lager søren meg liv i leiren med skikkelig gitarspill! Undertegnede er for øvrig noe skuffet over at 90-tallets bakgårdsgutter aldri nådde til topps på lista di. En stor takk skal også rettes til alle andre som har gjort turen til noe de fleste vil huske med savn fra 2012.

 

Etter en bedre middag med flotte taler (og noen groviser) i sentrumsstrøket, ble det jaggu anledning til å smake på utelivet også! Øyvind Berdal og Lars Martin Bogen tar forøvrig ikke imot forespørsler på acapella performance av ”You´ll Never Walk Alone”…

 

STA-styret takker alle SP-medlemmer, presentører, Kim fra NSO og andre bidragsytere for et vellykket, konstruktivt, lærerikt og sosialt studentparlamentsseminar!

 

På vegne av STA

Martin Grina

Informasjonsansvarlig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle foto: Martin Grina (STA)

 

No comments