Pedagogstudentene (PS)

Pedagogstudentene hører til under Utdanningsforbundet og på UiA jobber vi med å legge til rette for at våre nåværende og fremtidige medlemmer får en god utdannelse. Vi rekrutterer nye studenter på barnehage, grunnskole, lektor og andre pedagogiske utdanninger, samt studenter på universitet og høgskoler med intensjoner om å jobbe i skolesystemet. Her på UiA er vi spesielt kjent for å ha fokus på det faglige, som vil si at vi arrangerer ulike fagdager og kurs som skal supplementere våre medlemmers utdanninger.

Organisasjonen ble opprettet 01.01.2002 og per i dag har vi ca. 19 000 medlemmer fordelt på alle landets pedagogiske utdanninger. Lurer du på hva som skjer med din pedagogiske utdanning?  Meld deg inn gratis på www.pedagogstudentene.no.  Det er gratis å melde seg inn og som medlem har du tilgang til flere medlemstilbud, blant annet muligheten til å få tilsendt Utdanningsforbundets avis ”Utdanning” og en super studentforsikring. Du får alle forsikringene du trenger i en pakke til en svært studentvennlig pris.

Lokallagsstyret på UiA består av 17 medlemmer som jobber med å få vår stemme hørt på landsstyremøter og landsmøter.  Her kjører vi noen spennende debatter og jobber med de sakene som virkelig angår oss!  Om du brenner for en sak og vil få din stemme hørt, ta kontakt med oss.

Ingenting er mer viktig enn vår utdanning, og vi trenger DEG som medlem slik at vi kan gjøre den enda bedre.

Se etter oss i høst under fadderuka, eller på stand i Vrimlehallen.  Har du spørsmål eller henvendelser til oss lokalt i Kristiansand, kan du ta kontakt på ps.agder@gmail.com eller så kan du finne oss på Facebooksiden vår.

 

Leder: Vegar O.Y. Huchmacher, Lektorutanning
Nestleder: Anna Synnøve Røysland, Lektorutdanning
Landsstyrerepresentant: Eskild Dragvik, Lektorutdanning
Landsstyrerepresentant vara: Sofie Bartholomay Lingner, Lektorutdanning
Økonomiansvarlig: Ina Kleveland, Lektorutdanning