Siste nytt fra sittende STA-styre

Siste nytt fra sittende STA-styre

Et nytt styre ble valgt på valgforsamling 20. mai, og nå er det bare en uke igjen til de overtar. Før den tid er det på sin plass med en siste liten oppdatering fra det nåværende styret. Hva jobbet vi med i mai og i juni?

STAstyret007

Fra venstre: Jonas Strisland (velferdsansvarlig), Kai Steffen Østensen (tillitsvalgtansvarlig), Helene Vedal (nestleder), Silje Wingereid Hammerstad (leder), Jan Erik Buarøy (internasjonalt ansvarlig) og Arne Borgersen (informasjonsansvarlig).

På bildet av det nye styret kan dere se STA sin nye messevegg, som informasjonsansvarlig jobbet med for et par måneder siden. Nå har den kommet, og er klar for bruk for det nye styret fra og med studiestart. Det samme er den nye hjemmesiden vår, hvor jeg har jobbet sammen med moxnes design med et mål om å gjøre den mer oversiktelig, brukervennlig og tidsriktig. Det vil jobbes videre med å få informasjonen frem også på engelsk.

I mai handlet det om valg! Det var rektorvalg, hvor Frank Reichert stakk av med seieren, og i den forbindelse arrangerte STA grilling av rektorkandidatene med påfølgende pølsegrilling. Her fikk alle som ville muligheten til å stille kandidatene spørsmål. 20. mai hadde vi som nevnt også valg av nye representanter til en rekke verv – blant annet STA-styret, valgkomitéen, STA Grimstad og Læringsmiljøutvalget. Det var rekordmange kandidater, og klokka var nærmere midnatt da taler var holdt, stemmer avgitt og alle valgene gjennomført. Vi arrangerte også, med Ruben i spissen, en konferanse på Kilden 13. mai. Denne konferansen kan dere lese mer om ved å klikke her.

Nå har vi alle flakset til hver vår kant – etter å ha avsluttet prosjekter og gjennomført overlapp med nytt styre. Helt i starten av juni hadde vi to dager som var felles for alle, hvor vi gjennomgikk alt fra hvordan styremøter fungerer og hva det vil si å sitte STA-styret til gjennomgang av valgreglement og vedtekter. I tillegg har vi hatt enkeltoverlapp med hvert verv, hvor det har blitt delt erfaringer og tips og diverse kunnskap som er nødvendig å ha med seg videre i de ulike vervene.

Nå gjenstår det bare å si tusen takk for oss, og ønske alle sammen en god sommerferie. Det nye styret er en solid gjeng – så det er ingen tvil om at alle studentene ved UiA er i trygge hender det neste året!

Styrebilde STA-Bygget

No comments