Løp for utdanning!

Løp for utdanning!

Bilde: Jan Arve Olsen

(Bilde: Jan Arve Olsen)

Universitetet i Agder oppfordrer alle sine ansatte, studenter og samarbeidspartnere til å løpe for Tv-aksjonen UNICEF førstkommende lørdag 23. september!

 

Løpet for de voksne starter på UiA campus Gimlemoen kl. 11.00 og avsluttes på Øvre Torv, ca 3 km. Det er ingen påmelding til løpet, registreringen finner sted utenfor hovedinngangen til UiA og stenges kl.10.45. Barneløpet som også starter kl. 11.00 finner sted på Øvre Torv. Det er ingen påmelding til barneløpet. Møt opp ved Øvre Torv før start.

 

Årets TV-aksjon går til UNICEF og arbeidet deres for utdanning og læring til barn som lever i krig og konflikt. Du kan bidra på to måter: ved å overføre et selvvalgt pengebeløp via VIPPS og/eller registrere deg som bøssebærer på www.blimed.no. Nummeret du kan vipse til fås ved registrering.

 

Vinnerne av begge løpene er med i trekningen av en privatkonsert med et av våre studentband. Det er premier til alle barn som deltar i barneløpet. Vinnerne annonseres under appellen til rektor Frank Reichert og TV-aksjonens Gunnar Stabell ca. kl. 11.45 på Øvre Torv. Her vil det også være underholdning og en rekke stands i forbindelse med Forskningsdagene og UiA sitt 10 års jubileum.

 

Arrangementet er et samarbeid mellom Universitetet i Agder, Kristiansand Studentidrettslag (KSI), Studentorganisasjonen i Agder (STA), Tv-aksjonen og Forskningsdagene.

No comments