LiFE

LiFE

 

LiFE er linjeforeningen for fornybar energi, og ble startet opp i 2011.

Vi ønsker å opprette sterkere sosiale bånd mellom studentene på de forskjellige trinnene for studiet, samt fremme kontakt mellom studentene og næringslivet og potensielle arbeidsgivere i framtiden. Gjennom bedriftspresentasjoner og sosiale arrangementer ønsker LiFE å øke fellesskapet blant våre studenter.
LiFE arrangerte Vinterlekene for første gang i 2012. Arrangementet ble en kjempe suksess, og er i ferd med å bli en tradisjon. I tillegg arrangerer LiFE årlig julebord, bedriftspresentasjoner og mye morro.

I løpet av tiden linjeforeningen har eksistert, har vi vokst i medlemmer og arrangementer. Vi prøver hele tiden å knytte tettere bånd til næringslivet ved å invitere til flere bedriftspresentasjoner. Vi har også fått til arrangementer for å opprette en sosial arena slik at våre medlemmer kan danne gode relasjoner og ha en hyggelig studenttid. Som student på linja Fornybar Energi ved Universitetet i Agder blir du automatisk medlem i LiFE, og får dermed være med på arrangementer og benytte tilbud.

Har du spørsmål eller idéer til arrangementer eller bedriftspresentasjoner?

Ta kontakt med oss på facebook eller på vår hjemmeside: www.fornybar.net

No comments