Lady Klukk

Lady Klukk

Lady Klukk er et studinekor med tradisjoner som strekker seg nesten førti år tilbake i tid. Vi er en livlig gjeng med jenter fra mange ulike studieretninger, og hos oss vil man garantert få venner for livet! Så, liker du å synge, og liker du å være sosial? Bli med i Lady Klukk da vel! 

Vi møtes hver onsdag for øvelse på Stiften (Bygg 20), der vi har en egen bar som brukes flittig til ulike sammenkomster. I tillegg til å synge er vi opptatt av å ha det morsomt og sosialt sammen, og vi arrangerer jevnlig fester, spillkvelder, hyttetur, julebord og liknende. Vi har et godt øye til herrekoret Quantum, så en liten sangdate med dem sier vi ikke nei til. Vi liker også å finne på morsomme ting med de andre musikalske foreningene på Stiften. 1-2 ganger i året drar vi på korhelg for å synge og ha det gøy med andre studentkor fra hele landet. Vi tar også gjerne på oss oppdrag, og gleder oss over enhver anledning til å spre sang og glede blant byens befolkning. 

Kom gjerne bort til oss på stand under studiestart for å få svar på eventuelle spørsmål eller for å slå av en prat og bli litt kjent. For mer informasjon om opptak eller hva vi driver med kan du også besøke www.ladyklukk.no, finne oss på facebook eller sende en mail til ladyklukk@ladyklukk.no

Lady Klukk Status 2013

Lady Klukk is a girls’ choir with traditions dating back almost forty years. We have rehearsals every Wednesday at Stiften (building 20), but we also arrange cabin-trips, parties, game nights and other social events. If you’re a girl who loves singing and wouldn’t mind making new and exciting friends, join us! Just send us an email (ladyklukk@ladyklukk.no) to let us know if you’re interested, and we will welcome you with open arms!

No comments