Kristen Idrettskontakt (KRIK)

Kristen Idrettskontakt (KRIK)

StudentKRIK er den største kristne studentorganisasjonen i Kristiansand. Vårt mål er å skape idrettsglede, trosglede og livsglede blandt studentene i byen!

Hva skjer?

Vi har vår hovedtrening på Spicheren, fredager kl. 17.45, med andakt i pausen. Etter treningen samles vi på aftersvett, som er en sosial samling hjemme hos noen. Her spiser vi mat og blir bedre kjent med hverandre. Ellers i uken kan du være med på fotball, volleyball, klatring, frisbee ultimate, spillkvelder og mye annet moro. Vi arrangerer også turer i løpet av skoleåret og reiser på både dagsturer og helgeturer, med ulike aktiviteter avhengig av årstiden.

Hvem er StudentKRIK for?

StudentKRIK er åpent for alle; studenter og ikke-studenter, kristne og ikke-kristne, sofaslitere og toppidrettsutøvere. Det passer perfekt for deg som er interessert i et åpent, aktivt og inkluderende miljø. Våre medlemmer er i alderen fra etter videregående og oppover.

Har du har lyst til å oppleve et miljø hvor kristne verdier, idrettsglede og gode relasjoner står i sentrum, er du hjertlig velkommen til å bli med på våre arrangementer!

StudentKRIK – Christian sports contact – is an organization for anyone that want to experience an active environment where Christian values, athletic enthusiasm and great relationships are the focus. We work out together every Friday at 17:45 at Spicheren, and afterwards we have a social gathering at someone’s home where we eat and get to know each other better. You are more than welcome to join us!

No comments