Amnesty Studentene Kristiansand

Amnesty Studentene Kristiansand

Amnesty-studentene Kristiansand. Amnesty International er en frivillig menneskerettighetsorganisasjon som ønsker å skape bevissthet om brudd på menneskerettigheter rundt om i verden. Etter å ha blitt startet av en engelsk advokat i 1961 har Amnesty International i dag rukket å bli en ledende organisasjon innen menneskerettighetsspørsmål.

Amnesty1

Hva gjør vi?

En viktig del av AmnestyStudentene Kristiansand arbeid er å drive med kampanjer og aksjonsarbeid. Hvert år er det fokus på nye tema som handler om brudd på menneskerettighetene, der vår rolle kan være å få samlet flest mulig underskrifter og drive aksjoner rundt temaet. Det overordna målet er å bevisstgjøre, opplyse og sette saker på dagsorden. Vår studentgruppe har blant annet underskriftskampanjer, arrangerer filmkvelder, debatter og foredrag. Vi har stand i Vrimlehallen eller i byen ved bestemte markeringer. Også har vi selvfølgelig sosiale sammenkomster innad i gruppa også.

Amnesty2

Amnesty-studentene i Kristiansand samarbeider tett med to praktikanter fra Amnesty region Sør som har kontor på Stiftelsen Arkivet her i Kristiansand. Dette gir oss mulighet til å delta og samarbeide om større arrangementer i tillegg til å gi uvurderlig organisasjonserfaring.

Hos oss vil du få nyttig erfaring og være med i et sosialt studentnettverk som holder til ved Universitetet i Agder. Er du interessert i å engasjere deg for å få slutt på og forebygge brudd på menneskerettighetene?

Kom gjerne innom standen vår under studiestartfestivalen!

 

Amnesty International is a political and religiously neutral organization who works to end grave abuses of human rights.

In our student group we have an involved and the social environment. We organize actions and collect signatures for Amnesty`s cases. We organize lectures, show moves and arrange debates to get messages about human right abuses out to as many people as possible.

Come and talk to us at student festival if you like to get some valuable organizational experience by working for human rights for all!

 

For mer informasjon / For more information: 

Send en e-post på: amnesty.uia@gmail.com

eller

Gå inn på Facebook og søk på: AmnestyStudentene Kristiansand

Amnesty3

No comments