Alchymia

Alchymia

Alchymia er linjeforeningen for alle realfagstudentene ved Universitetet i Agder som tar et naturvitenskapelegt fag. Uansett om du er kjemiker, biolog, bioingeniør eller kanskje fysiker er du hjertelig velkommen til oss! Alchymia er til for sine medlemmer og jobber for et trivelig og godt miljø både innenfor klassene og på tvers av studieretningene. Er du usikker på hva du kan gjøre med graden din etter endt utdanning? Kom og snakk med oss, så prøver vi å finne svar! Hvert halvår jobber vi for å få til et arbeidsseminar der vi inviterer personer fra arbeidslivet med akkurat DIN grad!

 Men Alchymia er mye mere enn bare faglige goder! Vi jobber for å sterke samholdet mellom deg og dine medstudenter med fest og annet gøy! Kanskje tar vi dere med på en tur til ukjent destinasjon? Eller hva med en bowlingkveld? Mulighetene er mange! 

Det å være en linjeforening har mange goder. Alle som starter på et naturvitenskapelegt fag ved fakultetet for Teknologi og Realfag, eller J-bygget som dets studenter kaller det, er automatisk med i Alchymia. Men det er ikke nok å bare stoppe her og være fornøyd med at du står på medlemslista. Vær aktiv, kom med ideer og delta på våre arrangement! Ta gjerne med deg dine venner, medlem eller ei, alle er velkomne hos oss!

 Vi sees!

 It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change  –  Charles Darwin.

No comments